Затрыманы заснавальнік Petitions.by
Уладзімір Кавалкін

10 кастрычніка недалёка ад свайго дома затрыманы наш сябар, калега і сапраўдны патрыёт Беларусі Уладзімір Кавалкін. 12 кастрычніка суд Фрунзенскага раёна Мінска вынес яму прысуд па ч. 1 арт. 23.34 КаАП: 15 сутак арышту. Мы, каманда праекта Petitions.by, выказваем глыбокую салідарнасць з Уладзімірам. На жаль, чыноўнікі і праваахоўныя органы Беларусі працягваюць рэпрэсіі ў дачыненні да ўласнага народа. Нягледзячы на арышт нашага лідэра, мы па-ранейшаму настойваем на выкананні патрабаванняў Каардынацыйнага савета ад 19.08.2020 і выказваем рашучы пратэст як вынесенаму прысуду Уладзіміру Кавалкіну, так і ўсёй хвалі гвалту і беззаконня, якая захліснула нашу краіну ў апошнія месяцы.

Свабоду Уладзіміру Кавалкіну!

Экология, природа

Патрабуем зьмяншэньня забруджваньня паветра ў горадзе Наваполацку шляхам замены аўтобусаў грамадскага транспарту на электрабусы.

• Учреждение, в которое направлено обращение: Министерство природных ресурсов и охраны окружающей среды Республики Беларусь, Новополоцкий горисполком
  • Дата и время отправки: 14 декабря 2018 , 07:00
Развернуть текст петиции Свернуть текст петиции
Данный текст не является материалом СМИ, он выражает субъективное мнение автора обращения и предназначен для подачи и рассмотрения в рамках Закона "Об обращениях граждан и юридических лиц"

Теги:   экология  новополоцк  Наваполацк  Экалёгія  электробусы

Полученные ответы

Минприроды поддерживает развитие зеленого транспорта в городах.

• дата получения: 27 декабря 2018
  • подписал: Заместитель Министра И.В.Малкина

Переход на электротранспорт будет производиться по госпрограммам при наличии финансирования

• дата получения: 10 января 2019
  • подписал: Заместитель председателя А.А.Шакель

История петиции

Поддержать проект

Помогая нашему проекту, вы помогаете нашим городам стать лучше.