Культура, отдых

Маштабнае будаўніцтва ў Полацкім Верхнім Замку – гісторыка-культурнай каштоўнасці.

workimg

• Учреждение, в которое направлено обращение: Администрация Президента, Министерство культуры Республики Беларусь, Витебский облисполком
  • Дата и время отправки: 18 февраля 2020 , 07:01
Развернуть текст петиции Свернуть текст петиции
Данный текст не является материалом СМИ, он выражает субъективное мнение автора обращения и предназначен для подачи и рассмотрения в рамках Закона "Об обращениях граждан и юридических лиц"

Прикрепленные фотографии

Теги:   культура  гісторыя  Полакц  каштоўнасць

Полученные ответы

ответа
(5 оценок)
1,7

Работы на тэрыторыі аб'екта “Рэканструкцыя былых будынкаў, устаноў аховы здароўя ў ахоўнай зоне запаведніка (Верхні замак) пад размяшчэнне ДУА “Полацкае кадэцкае вучылішча” ў г. Полацку праводзяцца ў межах існуючага заканадаўства аб ахове гісторыка-культурнай спадчыны і Кодэкса аб культуры.

• дата получения: 05 марта 2020
  • подписал: Намеснік старшыні Пяткевіч П.М.

Паміж заказчыкам, генеральным падрадчакам і археолагамі забяспечана ўзаемадзеянне і поўнае паразуменне важнасці будаўнітва аб`екта і чарговасці выканання археалагічных работ. Ні адно пранікненне ў зямлю глыбей устаноўленых норм і межаў правядзення работ без узгаднення не вядзецца. Работы на аб`екце праводзяцца пад кантролем Полацкага райвыканкама і органаў пракуратуры.

• дата получения: 12 марта 2020
  • подписал: Начальнік галоўнага ўпраўлення па адукацыі Хома Д.Л.

Поддержать проект

Помогая нашему проекту, вы помогаете нашим городам стать лучше.