Затрыманы заснавальнік Petitions.by
Уладзімір Кавалкін

10 кастрычніка недалёка ад свайго дома затрыманы наш сябар, калега і сапраўдны патрыёт Беларусі Уладзімір Кавалкін. 12 кастрычніка суд Фрунзенскага раёна Мінска вынес яму прысуд па ч. 1 арт. 23.34 КаАП: 15 сутак арышту. Мы, каманда праекта Petitions.by, выказваем глыбокую салідарнасць з Уладзімірам. На жаль, чыноўнікі і праваахоўныя органы Беларусі працягваюць рэпрэсіі ў дачыненні да ўласнага народа. Нягледзячы на арышт нашага лідэра, мы па-ранейшаму настойваем на выкананні патрабаванняў Каардынацыйнага савета ад 19.08.2020 і выказваем рашучы пратэст як вынесенаму прысуду Уладзіміру Кавалкіну, так і ўсёй хвалі гвалту і беззаконня, якая захліснула нашу краіну ў апошнія месяцы.

Свабоду Уладзіміру Кавалкіну!

Прочее

За ўвядзеньне карантыну ў школах і арганізацыю працэсу дыстанцыйнага навучаньня да канца навучальнага года.

workimg

• Учреждение, в которое направлено обращение: Министерство здравоохранения Республики Беларусь, Министерство образования Республики Беларусь
  • Дата и время отправки: 10 апреля 2020 , 07:00
Развернуть текст петиции Свернуть текст петиции
Данный текст не является материалом СМИ, он выражает субъективное мнение автора обращения и предназначен для подачи и рассмотрения в рамках Закона "Об обращениях граждан и юридических лиц"

Теги:   #коронавирус  Коронавирус COVID-19  COVID-19

Полученный ответ

Ва ўстановах агульнай сярэдняй адукацыі Рэспублікі Беларусь дыстанцыйнае навучанне нарматыўнымі прававымі актамі не прадугледжана. Міністэрствам адукацыі дадзены даручэнні і рэкамендацыі галоўным упраўленням адукацыі (па адукацыі) аблвыканкамаў, камітэту па адукацыі Мінгарвыканкама, кіраўнікам устаноў адукацыі правесці дадатковыя супрацьэпідэмічныя мерапрыемствы.

• дата получения: 24 апреля 2020
  • подписал: Намеснік Міністра Кадлубай А.У.
133630a671a966cd8e8514ae07e7ecfc.docx

17.1кБ, добавлено Wiktorka, 2020-04-28 13:27:09

Поддержать проект

Помогая нашему проекту, вы помогаете нашим городам стать лучше.