Транспорт, дороги, ГАИ

Злучыць роварныя дарожкі на скрыжаванні пр. Пераможцаў і вул. Мельнікайтэ

• Учреждение, в которое направлено обращение: Управление дорожно-мостового строительства и благоустройства Мингорисполкома
  • Дата и время отправки: 16 апреля 2016 , 00:00
Развернуть текст петиции Свернуть текст петиции
Данный текст не является материалом СМИ, он выражает субъективное мнение автора обращения и предназначен для подачи и рассмотрения в рамках Закона "Об обращениях граждан и юридических лиц"

Полученный ответ

Яшчэ адна адпіска...
Адказ прыйшоў з нерэальным спазненнем - прайшло больш за тры месяцы.
Адсканаваны PDF не павернуты, як патрэбна, тэкст - наўскос. (Я больш-менш выправіў далучунаю выяву).
Вельмі ўражвае такі непрафесіяналізм у стаўленні да сваіх абавязкаў і якасці працы.

Па сутнасці, ізноў адказ ні пра што. Ні планаў, ні канкрэтных датаў, нічога.
Тыя траты, якія ўжо былі выдаткаваны на гэтае месца, маглі б пакрыць тое самае злучэнне дарожак, якое павінна там быць. Працаўнікі ўвесну ставілі там кветкавыя тумбы, потым іх прыбіралі, зразумеўшы, што тумбы тамака - гэта ідыёцкая ідэя. Потым я бачыў некалькі раз ЗеленБуд, які гадзінамі працаваў над упрыгожаннем газону. Потым былі людзі, якія гэтае месца палівалі вадой, хаця першакласніку зразумела, што праз дзень дарожка ізноў з'явіцца, бо яна там павінна быць.

Усе гэтыя чалавека-гадзіны і грошы проста адразу маглі бы быць накіраваны на тое, каб пабудаваць прапанаванае злучэнне.

Карацей, яшчэ адна петыцыя, якія прымушае задумацца, навошта беларусы сваімі грашыма кормяць армію небаракаў-чыноўнікаў ды іх кіраўнікоў...

• дата получения: 14 июля 2016
  • подписал: Намеснік старшыні І.В. Карпенка

Поддержать проект

Помогая нашему проекту, вы помогаете нашим городам стать лучше.