Затрыманы заснавальнік Petitions.by
Уладзімір Кавалкін

10 кастрычніка недалёка ад свайго дома затрыманы наш сябар, калега і сапраўдны патрыёт Беларусі Уладзімір Кавалкін. 12 кастрычніка суд Фрунзенскага раёна Мінска вынес яму прысуд па ч. 1 арт. 23.34 КаАП: 15 сутак арышту. Мы, каманда праекта Petitions.by, выказваем глыбокую салідарнасць з Уладзімірам. На жаль, чыноўнікі і праваахоўныя органы Беларусі працягваюць рэпрэсіі ў дачыненні да ўласнага народа. Нягледзячы на арышт нашага лідэра, мы па-ранейшаму настойваем на выкананні патрабаванняў Каардынацыйнага савета ад 19.08.2020 і выказваем рашучы пратэст як вынесенаму прысуду Уладзіміру Кавалкіну, так і ўсёй хвалі гвалту і беззаконня, якая захліснула нашу краіну ў апошнія месяцы.

Свабоду Уладзіміру Кавалкіну!

Недвижимость, строительство, ЖКХ

Аднавіць ільготнае крэдытаванне для шматдзетных сем'яў.

workimg

• Учреждение, в которое направлено обращение: Минский городской исполнительный комитет, Министерство жилищно-коммунального хозяйства, Национальный банк Республики Беларусь, Совет Министров, Палата представителей Национального собрания Республики Беларусь, Беларусбанк
  • Дата и время отправки: 28 сентября 2020 , 07:00
Развернуть текст петиции Свернуть текст петиции
Данный текст не является материалом СМИ, он выражает субъективное мнение автора обращения и предназначен для подачи и рассмотрения в рамках Закона "Об обращениях граждан и юридических лиц"

Полученные ответы

На сённяшні дзень ААТ «АСБ Беларусбанк» часова прыпыніў прыём заяў на выдачу новых крэдытаў на будаўніцтва (рэканструкцыю) жылля, пры гэтым фінансаванне па раней заключаных дагаворах ажыццяўляецца своечасова і ў поўным аб'ёме. У цяперашні час банкам сумесна з зацікаўленымі дзяржаўнымі органамі праводзіцца работа па аднаўленні заключэння новых крэдытных дагавораў і фінансавання на ўказаныя мэты.

• дата получения: 01 октября 2020
  • подписал: Старшыня Пастаяннай камісіі па бюджэце і фінансах Нiжэвiч Л.І.
a255c21c6c3053a57fd132d24a26b05c.docx

27.2кБ, добавлено Wiktorka, 2020-10-02 23:22:57

ААТ "ААБ Беларусбанк" працягвае прадстаўляць ільготныя крэдыты шматдзетным сем`ям у рамках Указа ад 06.01.2012 №13 "Аб некаторых пытаннях прадстаўлення грамадзянам дзяржаўнай падтрымкі пры будаўніцтве (рэканструкцыі) аб набыцці жылых памяшканняў" і прапрацоўвае магчымасць аднаўлення іпатэчнага крэдытавання.

• дата получения: 09 октября 2020
  • подписал: Намеснік Старшыні Праўлення Кажэкіна С.Г.
2262e22e3e150d5c3c444dc6c7b074f1.pdf

120.4кБ, добавлено Wiktorka, 2020-10-13 22:18:28

На 16.10.2020 ААТ "АСБ Беларусбанк" працягвае выдачу крэдытаў на будаўніцтва альбо рэканструкцыю жылых памяшканняў грамадзянам у рамках Указа №240 «Аб дзяржаўнай падтрымцы грамадзян пры будаўніцтве (рэканструкцыі) жылых памяшканняў».

• дата получения: 19 октября 2020
  • подписал: Намеснік Міністра Ананіч А.І.
a8743523afc75e5ec3cd1b4f9f28cd49.pdf

43.2кБ, добавлено Wiktorka, 2020-10-22 22:33:23

Поддержать проект

Помогая нашему проекту, вы помогаете нашим городам стать лучше.