Прочее

За справаздачу пра выкарыстаныя сродкі ды працяг рэканструкцыі каналу Агінскага і далучэнне Слонімшчыны да бязвізавай прасторы "Брэст"

• Учреждение, в которое направлено обращение: Слонимский райисполком
  • Дата и время отправки: 05 августа 2018 , 07:00
Развернуть текст петиции Свернуть текст петиции
Данный текст не является материалом СМИ, он выражает субъективное мнение автора обращения и предназначен для подачи и рассмотрения в рамках Закона "Об обращениях граждан и юридических лиц"

Полученный ответ

У 2017 годзе Слонімскім гарадскім унітарным прадпрыемствам жылёва-камунальнай гаспадаркі быў праведзены цякучы рамонт вуліцы Агінскага, размешчанай уздоўж канала Агінскага. Работы былі выкананы за кошт раённага бюджэту на суму 18 751,99 рублёў. На сенняшні дзень падрыхтаваны зыходныя дадзеныя на правядзенне праектных работ па аб’екту “Добраўпарадкаванне вуліцы Агінскага ў г.Слоніме з прылеглай тэрыторыяй да ракі Шчара (канал Агінскага). 1-ая чарга”. У сувязі са святкаваннем Дня беларускага пісьменства ў горадзе Слоніме ў 2019 годзе і 500-годдзя Жыровіцкага манастыра ў 2020 годзе распрацоўваецца план мерапрыемстваў

• дата получения: 21 августа 2018
  • подписал: Старшыня Г.Б.Хоміч
Адказ

20.9кБ, добавлено Moder2, 2018-09-10 17:31:38

Поддержать проект

Помогая нашему проекту, вы помогаете нашим городам стать лучше.