Затрыманы заснавальнік Petitions.by
Уладзімір Кавалкін

10 кастрычніка недалёка ад свайго дома затрыманы наш сябар, калега і сапраўдны патрыёт Беларусі Уладзімір Кавалкін. 12 кастрычніка суд Фрунзенскага раёна Мінска вынес яму прысуд па ч. 1 арт. 23.34 КаАП: 15 сутак арышту. Мы, каманда праекта Petitions.by, выказваем глыбокую салідарнасць з Уладзімірам. На жаль, чыноўнікі і праваахоўныя органы Беларусі працягваюць рэпрэсіі ў дачыненні да ўласнага народа. Нягледзячы на арышт нашага лідэра, мы па-ранейшаму настойваем на выкананні патрабаванняў Каардынацыйнага савета ад 19.08.2020 і выказваем рашучы пратэст як вынесенаму прысуду Уладзіміру Кавалкіну, так і ўсёй хвалі гвалту і беззаконня, якая захліснула нашу краіну ў апошнія месяцы.

Свабоду Уладзіміру Кавалкіну!

Законодательство, финансы, бизнес

Чыноўнік, адказвай па-беларуску! За права атрымаць ад супрацоўнікаў дзяржаўных органаў вусны адказ на мове звароту

workimg

• Учреждение, в которое направлено обращение: Национальный центр законодательства и правовых исследований Республики Беларусь, Палата представителей Национального собрания Республики Беларусь
  • Дата и время отправки: 24 июля 2019 , 07:00
Развернуть текст петиции Свернуть текст петиции
Данный текст не является материалом СМИ, он выражает субъективное мнение автора обращения и предназначен для подачи и рассмотрения в рамках Закона "Об обращениях граждан и юридических лиц"

Теги:   мова  беларуская мова  t.me/niechakiej  t.me/bielarusizacyja

Полученные ответы

Прадстаўленая прапанова заслугоўвае ўвагi. Прапанаванае змяненне Закона Рэспублікі Беларусь ”Об обращениях граждан и юридических лиц“ можа быць разгледжана пры фарміраванні плана падрыхтоўкі законапраектаў на 2021 год з улікам пазіцыі зацікаўленых.

• дата получения: 08 августа 2019
  • подписал: Дырэктар Іпатаў В.Дз.

Прадстаўленая прапанова заслугоўвае ўвагі, прапанаванае змяненне можа быць разгледжана пры фарміраванні плана падрыхтоўкі законапраектаў на 2021 год з улікам пазіцыі зацікаўленых.

• дата получения: 20 августа 2019
  • подписал: Старшыня Пастаяннай камісіі Ражанец В.В.

Поддержать проект

Помогая нашему проекту, вы помогаете нашим городам стать лучше.