Торговля, услуги, реклама

Бясплатная сувязь для ветэранаў!

workimg

• Учреждение, в которое направлено обращение: Министерство труда и социальной защиты Республики Беларусь, Министерство связи и информатизации Республики Беларусь
  • Дата и время отправки: 20 мая 2020 , 07:01
Развернуть текст петиции Свернуть текст петиции
Данный текст не является материалом СМИ, он выражает субъективное мнение автора обращения и предназначен для подачи и рассмотрения в рамках Закона "Об обращениях граждан и юридических лиц"

Теги:   сувязь  паслугі  ветэраны

Полученные ответы

СТАА «Мабільныя тэлесістэмы» і Унітарным прадпрыемствам «А1» сфармаваны тарыф «Перамога», які прадугледжвае абаненцкую плату ў памеры 1 руб. у месяц, безлімітныя званкі ўнутры сеткі, 10 бясплатных хвілін на міжнародныя напрамкі. ЗАТ «Беларуская сетка тэлекамунікацый» плануе запуск дадатковай паслугі «100 бясплатных хвілін ва ўсе сеткі» для ветэранаў Вялікай Айчыннай вайны. Арыентыровачны тэрмін пачатку аказання паслугі - ліпень 2020 года.

• дата получения: 19 июня 2020
  • подписал: Першы намеснік Міністра Несцяровіч С.А.
80fbe0f7f60dfc1108dc70644c8d2d42.doc

47.5кБ, добавлено Wiktorka, 2020-06-20 23:33:24

UPD. У тарыфны план "Перамога" 18 чэрвеня 2020 г. уключаны дадатковы пакет галасавога трафіку ў іншыя сеткі Рэспублікі Беларусь у памеры 100 хвілін. У бягучым месяцы трафік прадстаўлены абанентам прапарцыйна колькасці дзён да канца чэрвеня, а з 1 ліпеня 2020 г. налічэнне бясплатных хвілін будзе адбывацца штомесяц у поўным аб`ёме 1 чысла.

Прынята рашэнне аб уключэнні ў тарыфны план "Перамога" дадатковага пакета галасавога трафіку ва ўсе сеткі Рэспублікі Беларусь у памеры 100 хвілін.

• дата получения: 25 июня 2020
  • подписал: Начальнік упраўлення па развіцці кліенцкага вопыту Дземідзюк Н.А.
58de6a4ced04217c939d87c4983ee02f.pdf

68.8кБ, добавлено Wiktorka, 2020-06-11 21:47:43

9436c59a477061c4c420651328bd3dbe.pdf

63.7кБ, добавлено Wiktorka, 2020-06-26 22:14:00

Поддержать проект

Помогая нашему проекту, вы помогаете нашим городам стать лучше.