Прочее

Забараніць гаручы пластык на фасадах

workimg

• Учреждение, в которое направлено обращение: Министерство по чрезвычайным ситуациям Республики Беларусь
  • Дата и время отправки: 10 декабря 2020 , 07:01
Развернуть текст петиции Свернуть текст петиции
Данный текст не является материалом СМИ, он выражает субъективное мнение автора обращения и предназначен для подачи и рассмотрения в рамках Закона "Об обращениях граждан и юридических лиц"

Полученный ответ

У адпаведнасці з пунктам 15.3 ППБ, у будынках, гаспадарчых пабудовах і збудаванняў не дапускаецца размяшчаць на фасадах, дахах і (або) вонкавых паверхнях выступаючых частак будынкаў (тэраса, ганак, прыступкі і іншыя) вырабы з гаручага тэкстылю, не прадугледжаныя праектнай дакументацыяй, за выключэннем выпадкаў, устаноўленых заканадаўствам.
Таксама паведамляем, што ў адпаведнасці з п. 12 «Інструкцыі аб парадку функцыянавання сістэмы супрацьпажарнага нармавання і стандартызацыі», зацверджанай пастановай Міністэрства па надзвычайных сітуацыях Рэспублікі Беларусь ад 06.02.2012 №12, тлумачэнні патрабаванняў тэхнічных нарматыўных прававых актаў сістэмы супрацьпажарнага нармавання і стандартызацыі, зацверджаных Міністэрствам па надзвычайных сітуацыях Рэспублікі Беларусь, ажыццяўляецца Галоўным дзяржаўным інспектарам Рэспублікі Беларусь па пажарным наглядзе.
У сувязі з вышэйпададзеным, для атрымання тлумачэнняў Вам неабходна звярнуцца ў Міністэрства па надзвычайных сітуацыях Рэспублікі Беларусь (220030, г. Мінск, вул. Рэвалюцыйная, д.5, E-mail: [email protected]).

• дата получения: 08 декабря 2020
  • подписал: Заместитель начальника управления В.В.Станишевский
73abf1a0ff497d0965bb23e22b767b80.doc

43.5кБ, добавлено Кристина Рихтер, 2021-01-05 13:13:35

Поддержать проект

Помогая нашему проекту, вы помогаете нашим городам стать лучше.