Недвижимость, строительство, ЖКХ

Супраць гмаху ў гістарычнай забудове горада Магілёва

• 24 июля 2021

• Учреждение, в которое направлено обращение: Министерство культуры Республики Беларусь, Могилевский горисполком
  • Дата и время отправки: 02 августа 2021 , 07:00
Развернуть текст петиции Свернуть текст петиции
Данный текст не является материалом СМИ, он выражает субъективное мнение автора обращения и предназначен для подачи и рассмотрения в рамках Закона "Об обращениях граждан и юридических лиц"

Прикрепленные фотографии

Еще фотографии Скрыть фотографии

Теги:   Могилёв  магілёў  гісторыка-культурныя каштоўнасці

Полученные ответы

Будынак шматкватэрнага жылога дому па вул. Ленінскай, 50А не з’яўляецца гісторыка-культурнай каштоўнасцю.
Прапановы, якія ўтрымліваліся ў звароце, будуць улічаныя пры падвядзенні вынікаў грамадскага абмеркавання па аб’екце "Многофункциональное здание бизнес-центра по ул. Ленинской, 50А в г. Могилёве, со сносом двухэтажного жилого дома, гаражей и благоустройством территории".

• дата получения: 20 августа 2021
  • подписал: Намеснік старшыні Магілёўскага гарвыканкама А.С.Кіблоў
206c322dbcd45f05e14feb9885cdc2e9.pdf

66.3кБ, добавлено Varnіs, 2021-08-20 16:36:37

Па інфармацыі Магілёўскага гарвыканкама, 20.08.2021 адбылося пасяджэнне пастаянна дзеючай камісіі па правядзенні грамадскага абмеркавання ў галіне архітэктурнай дзейнасці. Пры разглядзе архітэктурна-планіровачнай канцэпцыі аб’екта былі агучаны рэкамендацыі Міністэрства культуры (аб неабходнасці карэкціроўкі аб'ёмна-прасторавага рашэння); камісія вырашыла абавязаць заказчыка атрымаць неабходныя узгадненні па аб’екце з Міністэрствам культуры.

• дата получения: 01 сентября 2021
  • подписал: Намеснік Міністра В.І.Грамада