Затрыманы заснавальнік Petitions.by
Уладзімір Кавалкін

10 кастрычніка недалёка ад свайго дома затрыманы наш сябар, калега і сапраўдны патрыёт Беларусі Уладзімір Кавалкін. 12 кастрычніка суд Фрунзенскага раёна Мінска вынес яму прысуд па ч. 1 арт. 23.34 КаАП: 15 сутак арышту. Мы, каманда праекта Petitions.by, выказваем глыбокую салідарнасць з Уладзімірам. На жаль, чыноўнікі і праваахоўныя органы Беларусі працягваюць рэпрэсіі ў дачыненні да ўласнага народа. Нягледзячы на арышт нашага лідэра, мы па-ранейшаму настойваем на выкананні патрабаванняў Каардынацыйнага савета ад 19.08.2020 і выказваем рашучы пратэст як вынесенаму прысуду Уладзіміру Кавалкіну, так і ўсёй хвалі гвалту і беззаконня, якая захліснула нашу краіну ў апошнія месяцы.

Свабоду Уладзіміру Кавалкіну!

Недвижимость, строительство, ЖКХ

Калектыўны зварот наконт помніка кіеўскай княгіні Вользе ў Віцебску

workimg

• Учреждение, в которое направлено обращение: Витебский горисполком
  • Дата и время отправки: 02 мая 2018 , 07:00
Развернуть текст петиции Свернуть текст петиции
Данный текст не является материалом СМИ, он выражает субъективное мнение автора обращения и предназначен для подачи и рассмотрения в рамках Закона "Об обращениях граждан и юридических лиц"

Прикрепленные фотографии

Теги:   памятник  Витебск  помнік  Віцебск  Вольга

Полученный ответ

ответа
(11 оценок)
1,9

Праектная дакументацыя ўзгоднена з Міністэрствам культуры Рэспублікі Беларусь. Пры правядзенні будаўнічых работ на аб’екце прадугледжана змяненне зялёнай зоны, а не яе знішчэнне.
Плануемы помнік княгіне Вольгі адлюстроўвае легенду аб заснаванні г. Віцебска. У адпаведнасці з дзеючым заканадаўствам стварэнне помніка ўзгоднена Міністэрствам культуры Рэспублікі Беларусь. Падставы для адказу ад плану па яго стварэнню адсутнічаюць.

• дата получения: 17 мая 2018
  • подписал: Намеснік старшыні П.М.Падгурскі

Поддержать проект

Помогая нашему проекту, вы помогаете нашим городам стать лучше.